Almanya Sel / Almanya'da etkili olan şiddetli yağış, sele neden oldu.

Almanya Sel / Almanya'da etkili olan şiddetli yağış, sele neden oldu.. 42 kişi yaşamını yitirdi, onlarca kişi kayıp. Almanya'daki su baskınları can kaybının yanı sıra büyük maddi hasara neden oluyor. Çok sayıda yolun trafiğe kapatıldığı. Günlerdir ülke genelinde etkili olan şiddetli yağışın yol açtığı sel felaketi ve fırtınada hayatını kaybedenlerin sayısı 20'ye yükselirken, 70 kişinin de kayıp olduğu açıklandı. Almanya'da şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 33'e yükselirken, 70 kişinin ise kayıp olduğu bildirildi.

Sel felaketi ve fırtınadan dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı 33'ten 42'ye yükseldi. Almanya, belçika ve i̇sviçre'de sel felaketi yaşandı. Belçika'da da 7 kişi sele kapılarak yaşamını yitirdi. Alman basınında yer alan haberlerde olay nedeniyle 30 kişinin kayıp olduğu belirtildi. Ölü sayısı 133'e yükseldi almanya'da selde hayatını kaybedenlerin sayısı 133'e yükseldi.

9ar9fdmdv3wmgm
9ar9fdmdv3wmgm from i2.cnnturk.com
Ülkenin batısında etkili olan yağışlar nedeniyle 200 bin kişiye elektrik verilemediği, birçok yerleşim yerinin de sular. Almanya'da etkili olan şiddetli yağış, sele neden oldu. Belçika'da da 7 kişi sele kapılarak yaşamını yitirdi. Almanya'da günlerdir devam eden şiddetli yağmur yüzünden ülkenin güneyindeki bazı kent ve kasabalar sular altında kaldı. Almanya'da kuvvetli yağmurun yağması ile meydana gelen selden dolayı altı bina çöktü. Sel nedeniyle 42 kişi yaşamını yitirirken, 70 kişinin kayıp olduğu öğrenildi. Almanya'da etkili olan sağanak yağışların yol açtığı sel felaketinde bilanço artıyor. Almanya'da yaşanan sel ve su baskınları nedeniyle binlerce vatandaşın kayıp olduğu bilgisi geldi.

Belçika'da da 7 kişi sele kapılarak yaşamını yitirdi.

Sel felaketi ve fırtınadan dolayı ölü sayısı 33'e yükselirken en az 70 kişinin de kayıp olduğu açıklandı. Çok sayıda yolun trafiğe kapatıldığı ülkede bir kent de afet bölgesi ilan edildi. Almanya'da en az 42 kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi kayıp. Almanya'da etkili olan sağanak yağışların ardından meydana gelen selde en az 5 kişi hayatını kaybederken, 60 kişinin de kayıp olduğu açıklandı. Dw türkçe'de yer alan habere göre, büyük maddi zarara yol açan ve tarihi bölgeleri de sular altında bırakan afet, almanya'nın i̇kinci dünya. Sel nedeniyle 33 kişi yaşamını yitirirken, 6 bina yıkıldı. Sel nedeniyle 42 kişi yaşamını yitirirken, 70 kişinin kayıp olduğu öğrenildi. Sel sebebiyle 70'den fazla kişinin kayıp olduğu bildirilirken, 25 binanın da çökme. 70 kişiden ise haber alınamıyor. Belçika ve i̇sviçre'de yalnızca maddi hasar görüldü. Almanya'da yaz ortasında etkili olan sağanak yağmur ve beraberinde yaşanan seller hayatı olumsuz etkiledi. Almanya, belçika ve i̇sviçre'de sel felaketi yaşandı. Almanya'da en az 33 kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi kayıp.

Aşırı yağış en fazla türklerin yoğun olduğu kuzey ren vestfalya ile baden württemberg'i vuruyor. Almanya'da etkili olan sağanak yağışların ardından meydana gelen selde en az 5 kişi hayatını kaybederken, 60 kişinin de kayıp olduğu açıklandı. Almanya'nın kuzey ren vestfalya ve rheinland pfalz eyaletlerini etkileyen sel felaketi şimdiye kadar 100'den fazla kişinin canına mal oldu ve hâlâ çok sayıda kişi de kayıp. Şu ana kadar 19 kişi hayatını kaybetti. Belçika'da da 7 kişi sele kapılarak yaşamını yitirdi.

Pmpnediqnaspmm
Pmpnediqnaspmm from i4.hurimg.com
Şu ana kadar 19 kişi hayatını kaybetti. Belçika'da da 7 kişi sele kapılarak yaşamını yitirdi. Sel felaketi ve fırtınadan dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı 33'ten 42'ye yükseldi. Almanya'da etkili olan şiddetli yağış ve fırtınada can kaybı sayısı yükseliyor. Evler çöktü, 30 kişi kayıp. Almanya'da günlerdir devam eden şiddetli yağmur yüzünden ülkenin güneyindeki bazı kent ve kasabalar sular altında kaldı. Almanya'da dünden beri etkili olan sağanak yağışlar ülkedeki hayatı felç etti. Almanya'nın kuzey ren vestfalya ve rheinland pfalz eyaletlerini etkileyen sel felaketi şimdiye kadar 100'den fazla kişinin canına mal oldu ve hâlâ çok sayıda kişi de kayıp.

Sel felaketi ve fırtınadan dolayı ölü sayısı 33'e yükselirken en az 70 kişinin de kayıp olduğu açıklandı.

Almanya'nın batısında etkili olan sağanak yağışların yol açtığı sel felaketinde can kaybı sayısı artıyor. Sel felaketi ve fırtınadan dolayı ölü sayısı 33'e yükselirken en az 70 kişinin de kayıp olduğu açıklandı. Çok sayıda yolun trafiğe kapatıldığı. Almanya'da sel felaketi olduğu son dakika haberleri olarak geldi. Almanya'da şiddetli yağmurun neden olduğu sel nedeniyle 6 bina çöktü. Leverkusen'deki bir oto galeri bu hale geldi. Belçika'da da 7 kişi sele kapılarak yaşamını yitirdi. Ölü sayısı 133'e yükseldi almanya'da selde hayatını kaybedenlerin sayısı 133'e yükseldi. Almanya ve belçika'da aşırı yağış ve sonrasında meydana gelen sel nedeniyle köyler, şehirler su altında kaldı. Sel sebebiyle 70'den fazla kişinin kayıp olduğu bildirilirken, 25 binanın da çökme. Almanya'da en az 33 kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi kayıp. Alman basınında yer alan haberlerde olay nedeniyle 33 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Almanya'da kuvvetli yağmurun yağması ile meydana gelen selden dolayı altı bina çöktü.

Almanya'da etkili olan sağanak yağışların yol açtığı sel felaketinde bilanço artıyor. Almanya'da en az 33 kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi kayıp. Ölü ve kayıplar var, ohal ilan edildi almanya'da son 200 yılın en şiddetli yağışları ülkenin yarısını göle çevirdi. Sel felaketi ve fırtınadan dolayı ölü sayısı 33'e yükselirken en az 70 kişinin de kayıp olduğu açıklandı. Almanya'da şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 33'e yükselirken, 70 kişinin ise kayıp olduğu bildirildi.

Xfc1haheysqjcm
Xfc1haheysqjcm from www.hedefhalk.com
Sel nedeniyle 42 kişi yaşamını yitirirken, 70 kişinin kayıp olduğu öğrenildi. Çok sayıda yolun trafiğe kapatıldığı. Almanya ve belçika'da aşırı yağış ve sonrasında meydana gelen sel nedeniyle köyler, şehirler su altında kaldı. Almanya'da kuvvetli yağmurun yağması ile meydana gelen selden dolayı altı bina çöktü. Almanya'da yaz ortasında etkili olan sağanak yağmur ve beraberinde yaşanan seller hayatı olumsuz etkiledi. Günlerdir ülke genelinde etkili olan şiddetli yağışın yol açtığı sel felaketi ve fırtınada hayatını kaybedenlerin sayısı 20'ye yükselirken, 70 kişinin de kayıp olduğu açıklandı. Aşırı yağış en fazla türklerin yoğun olduğu kuzey ren vestfalya ile baden württemberg'i vuruyor. Almanya'da en az 42 kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi kayıp.

Çok sayıda yolun trafiğe kapatıldığı ülkede bir kent de afet bölgesi ilan edildi.

Almanya'da şiddetli yağmurun neden olduğu sel nedeniyle 6 bina çöktü. Sel nedeniyle 33 kişi yaşamını yitirirken, 6 bina yıkıldı. Ölü sayısı 133'e yükseldi almanya'da selde hayatını kaybedenlerin sayısı 133'e yükseldi. Almanya'da sel felaketi olduğu son dakika haberleri olarak geldi. Yetkililer ülkenin batısında daha fazla etkili olan. En az 9 can kaybı var. Alman basınında yer alan haberlerde olay nedeniyle 33 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Almanya'da dünden beri etkili olan sağanak yağışlar ülkedeki hayatı felç etti. Belçika'da da 7 kişi sele kapılarak yaşamını yitirdi. Almanya'nın batısında etkili olan sağanak yağışların yol açtığı sel felaketinde can kaybı sayısı artıyor. 70 kişiden ise haber alınamıyor. Sel nedeniyle 42 kişi yaşamını yitirirken, 70 kişinin kayıp olduğu öğrenildi. Dw türkçe'de yer alan habere göre, büyük maddi zarara yol açan ve tarihi bölgeleri de sular altında bırakan afet, almanya'nın i̇kinci dünya.

Posting Komentar

0 Komentar